Elbilsladdning

Att ladda sin bil hemma ska vara tryggt och enkelt. Vi löser laddningen av din bil samtidigt som vardagen i huset pågår som vanligt.

Vilken laddbox passar dig och dina behov?

Laddväljaren

Vi hjälper dig hela vägen, på riktigt Med kompetens och erfarenhet levererar vi elbilsladdning för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i sin helhet. Vi vill göra det enkelt för dig som kund och tar därför hand om processen från start till slut.


Hur gör jag om jag vill ha en laddbox till min villa?

Det kan verka krångligt att sätta sig in i elbilsladdning. 1-fas, 3-fas, typ 1, typ 2, hur långt kommer jag på en laddning? Begreppen och frågorna är många, men lugn. Vi har svaren...

Vi börjar alltid med att se vilka förutsättningar just du och din fastighet har.

Med andra ord, vilken kapacitet finns i din elanläggning för att ladda bilen utan att störa övrig aktivitet i huset?

Det är viktigare än att fokusera på hur snabbt, eller långt, du kan ladda (vi kallar det räckviddshysterin). Vi ser till att bilen hinner ladda klart över natten så du kommer fram. Självklart svarar vi på alla andra frågor och reder ut begreppen när vi kontaktar dig.

Köper du en laddbox med installation från oss på Elteknikgruppen är du berättigad upp till 50% subventionering i form av Grön Teknik-avdraget. Efter färdig installation fakturerar vi och ansöker om avdraget åt dig till Skatteverket

Börja med att välja paket och tillbehör. Sen tar vi det därifrån. Visst låter det smidigt!?

Hur gör jag?

Ta reda på vilket paket som passar dig bäst hos vår samarbetspartner Elkejdan