Bålsta Elteknik bildades 1991.
I mars 2014 tog Dan Hallman över verksamheten och bytte då namn på företaget till Elteknikgruppen i Mälardalen AB men behöll namnet Bålsta Elteknik utåt för den starka lokala förankringen. Sen vi startade en filial i Järfälla är beslutet taget att bara finnas under ett och samma namn - Elteknikgruppen i Mälardalen AB.

 

Ambitionen är fortfarande att vara lokalt förankrad och hjälpa både företag och privatpersoner med elinstallationer av alla de slag. Från det att Dan tog över har Elteknikgruppen vuxit och vi är nu 24 st. 4 på kontoret och 9 installatörer i Bålsta samt 1 avdelningschef och 7 installatörer i Järfälla. Vi arbetar med det mesta inom elbranchen med god el säkerhetsteknisk praxis och har för avsikt att fortsätta växa.

Vi rekryterar fortlöpande när vi finner rätt person. Vi är sen 2016 medlemmar i Elkedjan som borgar för kompetens och vidareutveckling tillsammans med ca 158 andra företag som oss ute i landet. Tillsammans är vi ca 1600 installatörer och du kan få vår hjälp att nå varenda skrymsle i detta avlånga land med via någon av våra kolleger. Vi kan om du har företag som är representerat på fler orter se till att du får en enhetlig insats utförd överallt eller du kanske har sommar/vinterhus på annan ort och vill känna dig lite tryggare i ditt val av installatör.
Väl mött! 

Vi har ingen butiksförsäljning och vi lagar inte vitvaror men vi kan anskaffa/tillhandahålla i princip vilken produkt som helst på elmarknaden och vi kan råda dig i ditt val allt från solpaneler och laddboxar till smarta hemprodukter samt förstås installation av allt det nämnda. Skicka oss ditt önskemål under kontakt fliken.
Vi hanterar såklart ROT-ärenden och erbjuder installationer i alla segment , både till företag och privatkunder men också förutom rena elinstallationer och servicearbeten också styr och nätverksinstallationer. Vi har ramavtal med Håbo kommun, Järfälla kommun och Familjebostäder.



Så blev Elteknikgruppen ett Superföretag 2019


– Styr personalen med lätta tyglar. Ge dem digitala verktyg som förenklar att genomföra uppdrag under eget ansvar. Så utvecklades  Elteknikgruppen till ”superföretag” på bara fem år.

ETT OCH ANNAT ÖGONBRYN höjdes säkert när Elteknikgruppen i Mälardalen dök upp som ett av namnen på VECKANS AFFÄRERS LISTA ÖVER SVENSKA ”SUPERFÖRETAG”. Det här är ett företag som bara funnits i fem år och som är praktiskt taget osynligt.

Företaget har 24 anställda, varav 19 montörer. Framgångarna vilar på montörerna och vd:n och ägaren Dan Hallman är övertygad om att hans filosofi kring hur företagets uppdrag ska genomföras ligger bakom utnämningen till Superföretag.
Elteknikgruppen utsågs även 2018 och 2019 till Gasellföretag av DI


Bli en i vårt team


Kom och börja hos oss om du vill ha en arbetsgivare som ger dig goda möjligheter för personlig utveckling och gott kamratskap hälsar Kasper som började hos oss 2012


Företagskund 

 Vi finns alltid till hands med skickliga montörer som är uppdaterade på den senaste tekniken!


Privatkund 

Ska ni bygga nytt eller renovera?Elteknikgruppen är en trygg hjälp under hela din byggprocess. Vi hjälper dig hela vägen med att få en trygg och modern elinstallation.


Affärsidé

Vår målsättning är att fortsätta arbetet med att vara en korrekt partner åt våra kunder. Vi ska alltid följa utfäst tids/kostnadsram med högsta möjliga kvalitet och med tanke på hållbarhet och omsorg för kund.
Med våra fakturor bifogas en tidbok där vi
gått på löpande räkning alltid specificerar vår insats, vad vi gjort och hur lång tid det tagit, klart framgår.

Vision

Vi vill se Elteknikgruppen växa sig större och utveckla de samarbeten vi har idag med ramavtal till kommuner och fastighetsägare samt våra byggpartners .
Vi jobbar hårt med att utveckla vår personal som får ett högre ansvar och ett större mandat att påverka sin vardag via den teknik som finns möjlig idag. Genom att kunna lägga upp arbeten och kunder via sina mobiler, kunna beställa materielen själv, för att sedan skapa en sammanställning av det hela inför fakturering, skapar en större känsla för uppgiften och ökar kreativiteten hos den anställde.

Kundnöjdhet

Att ha nöjda kunder gynnar så klart inte bara företagets rykte utan stärker även montörens moral och ökar arbetsviljan. Så kundnöjdhet har hög prioritet hos oss, därför kan du lita på att våra arbeten håller hög kvalitet och är utförda av kompetenta montörer med hög yrkesstolthet.

Våra samarbetspartners