Aktuella projekt

Här visar vi ett axplock om vad som händer

Kvarteret Pluto

Kvarteret Pluto i Tyresö med över 200 lägenheter går just nu igenom en omfattande renovering där Eltekeknikgruppen uppdaterar all el


Vi öppnar en webshop

Elteknikgruppen är ett elinstallationsföretag som hela tiden strävar efter att utvecklas. Vi gillar ju ljus och då vi upptäckte dessa lanternor kunde vi inte låta bli att börja sälja dem i Sverige. På så sätt kom Colors Your Garden till. Vi hoppas att ni gillart lika mycket som vi.
www.colorsyourgarden.se


Stolt sponsor åt Håbo FF!!


Årets Företag i Håbo Kommun 2023

Idag blev Elteknikgruppen utsett till Årets Företag i Håbo Kommun 2023 av det lokala näringslivet och Företagarna i Håbo. Vi är riktigt stolta över vårt team som gjort detta tillsammans!!                                                                                              Motiveringen löd - Dan Hallman driver ett väletablerat företag i Håbo som erbjuder elinstallationer till både privatpersoner, offentliga verksamheter och företag. Efter ett väl genomfört förvärv har han dessutom utökat verksamheten i Järfälla kommun. Med en över tid god ekonomi, ett driv att dessutom utveckla verksamheten, en förmåga att anpassa sig efter omvärldens förutsättningar och ett stort engagemang kring alla näringslivsfrågor är han en självklar kandidat till priset.


Smarta laddpunkter

Vi har precis installerat 3st Zaptec Pro elbils laddpunkter hos Welcome Hotel i Barkarby. Dessa styrs genom MONTA som är en smidig betaltjänst åt företag, bostadsrättsföreningar eller till privatpersoner.


Höjt avdrag vid installation av solceller

Om du ska installera grön teknik, t.ex. solceller på ditt hustak, kan du få skattereduktion för kostnaden för arbete och material. Det fungerar på liknande sätt som med rot och rut, men är en egen skattereduktion. Du får avdraget direkt på fakturan från oss.

Från och med den 1 januari 2023 är det mer förmånligt att installera solceller som låter dig generera egen elektricitet. Avdraget på fakturan höjs från 15% till 20%.

Ring eller maila oss så kan vi berätta mer


Spara el och pengar på belysningen


Visst, du kan byta ut dina gamla halogenlampor till LED, men när du ändå ser över dem, släng ett öga på armaturerna. Du kan spara både el och pengar på nya som drar mindre energi. Tänk på att nya armaturer även kan kräva installation av en riktig elektriker. Det fixar vi.

Passar du på att lägga till styrning, får du även möjlighet att schemalägga tändning/släckning precis som du vill. När du vill. Vilket också besparar dig på flera sätt, eftersom belysningen då bara används när du vill och behöver


Nytt år, nya möjligheter - 2023 är här

Vi välkomnar Pontus till oss. Pontus kommer att förstärka upp teamet och arbeta ute på fältet som servicemontör.

Emil G

har tillsammans med Jorma de senaste dagarna förbättrat belysningen på äldreboendet Västerhagsvägen

Vi fortsätter vårt hållbarhetsarbete med 3 nya elbilar som är fullt utrustade för alla
tänkbara servicearbeten 


45 elbilladdare på gång

Hela 45!!!! elbilsladdare installeras nu av Jocke och Emil hos vår kund.
Snart kan de ladda 90 bilar här för att bidra till en mer hållbar framtid
Vi hjälper dig att hitta rätt laddbox till din elbil.
Och du vet väl om, att köper du en laddbox med installation från oss på Elteknikgruppen är du berättigad upp till 50% subventionering i form av Grön Teknik-avdraget. Efter färdig installation fakturerar vi och ansöker om avdraget åt dig till Skatteverket, bra va

SSSB

 8352 lägenheter har Stiftelsen Stockholm Studentbostäder i Stockholm. Största området är Lappkärrsberget vid Norra Djurgården där vi nu är i gång med att göra elkontroller så att allt ser rätt och riktigt ut och att allt är säkert. Det är just det vi är så bra på - Vi kan el.


Teknikträffen 2022

Elkedjans Teknikträff hölls  i år i Borås

I år var det äntligen dags Elkedjans Teknikträff som hölls i Borås. Hela vårt gäng var på plats tillsammans med 450 andra riktiga elektriker och 150 representanter från våra leverantörer.
Vi har minst en sak gemensamt - Vi kan el.

Mitt I Golf Open 

1 september var det dags för tidningen Mitt I:s årliga företagsgolf. Elteknikgruppen fanns representerade som hålvärd och mötte upp kunder på banan för att diskutera och svara på el frågor

Bålsta har fått en Aktivitets park som blev så bra!

 Aktivitets parken i Bålsta är klar och vi är glada att  ljusättningen blev det som pricken över i:et.

Vallokalerna på plats i Bålsta 

Valkampanjerna drar i gång inför höstens val och i dag kom vallokalerna på plats och dags för oss att ge dem tillfällig strömförsörjning.

Ängby kyrkan börjar bli klar

Wakim och alla andra montörer gör ett strålande jobb på Ängby kyrkan i Bromma. En stor ombyggnad som har pågått en längre tid och nu börjar närma sig besiktning.

Nytt ramavtal med SSSB

Elteknikgruppen har nu skrivit ramavtal med Stiftelsen Stockholm Studentbostäder SSSB har över 8000 lägenheter och hela 236 799 kvm i Stockholm. Avtalet ska gälla upp till 6år.
SSSB:s vision är ”att skapa attraktiva hem för studenter” och vi ska bli deras bästa elinstallations företag

Mars blev en händelserik månad - nytt affärsystem, nya logon på print, ny uppdaterad hemsida och
välkommen Mats till oss på Elteknikgruppen

Välkommen Mats till oss!!

Vår nya logo är på print

Nu har vår fina logo kommit på print på kuvert, stickers och kläder.

Hemsidan är uppdaterad

 

Vår nya symbol

Vi har försökt att visualisera våra kärnvärden och kommit fram till att vi vill stå för HÅLLBARHET & OMSORG 
Hållbarhet är ju en självklarhet idag men vi vi har också valt omsorg som kan tyckas vara ett vitt begrepp men som ringar in det vi värnar.
Om varandra - våra kunder och den uppgift vi står inför.
Våga testa oss!!


Ängby kyrka

Ängby kyrka i Bromma församling renoverar det gamla församlingshuset och bygger en ny tillbyggnad i trä och Elteknikgruppen står för elinstallationen. Ombyggnaden beräknas bli klar under 2022

Ramavtal

Vi har ramavtal med Håbo Kommun, Järfälla Kommun och Familjebostäder och sköter löpande elarbeten på deras fastigheter.

Dagabs nya logisticenter byggs i Bålsta

Elteknikgruppen har ett finger med i spelet när ett av norra Europas största logistikcentrum för matvaror tar form under 2022. Vi är med som underentreprenör och ordnar med värmekabel på sprinkleranläggningen i frysavdelning.

Öppet hus på Eltekniklinjen på Järfälla Gymnasium 9 februari

Dags att välja gymnasium

Elteknikgruppen är samarbetspartner med Eltekniklinjen på Järfälla Gymanasium. I onsdags var det öppet hus där vi träffade blivande elever och dess föräldrar.
Vi berättade om vår bransch och om alla vägar som finns att gå om du väljer Eltekniklinjen.
Markus till vänster är utbildad elingenjör och Dan till höger blev entreprenör i elbranschen.
Ett toppjobb enligt oss!
The sky is the limit!!

Welcome hotell Barkarby

På Welcome hotell i Barkarby genomförs ombyggnationer och  renoveringar under våren 2020

Ljussättning 

På vackra Bro Hof har vi ljussatt fasader och träd

Virushämmare

Under dessa virus tider har vi i samarbete med Light Air installerat virushämmare. En mycket bra produkt som aktivt söker upp virus och oskadliggör virusets skyddande proteinhölje. Dessa bilder är från Coops huvudkontor i Solna

Fasadbelysning

Här har vi använt Up & Downlights med Dim-To-Varm ljuskällor för att kunna välja sken mm. Dessa styrs trådlöst med tryckknapp via app eller Plejd system. Automatiska tänd och släck tider via Astrofunktion.

Uppgradering av våra servicebilar

I december 2019 började vi uppdatera våra servicebilar till eldrift.
Vi fortsätter satsa förnybart och dessa två rena elbilar inledde omställningen, nu är 70% av våra bilar på el och fler kommer det att bli.

Första bilden på sammanslagningen när Bålsta Elteknik och Järfälla Elteknik blev kort och gott Elteknikgruppen AB