ELINSTALLATION

Vad behöver du hjälp med? Vi hjälper dig oavsett om det gäller större eller mindre eljobb. Hela vägen, från kalkyl och rådgivning till material, installation och support. Vi är riktiga elektriker. Inget annat.


Byte av elcentral

Att byta en elcentral är en god investering där jordfelsbrytare skyddar liv och egendom. Du som bor i ett hus från 60-70tal, jämför bilen som fanns då med den du har nu. Tekniken i den idag hjälper dig att hålla dig på vägen och du kan behöva både säkerhetsbälte, ABS och antispinn i din elanläggning när något går på tok. När vi byter din el-central ser vi till att selektera med flera jordfelsbrytare så att om ett fel skulle uppstå så drabbas du i så liten utsträckning som möjligt och vi sätter gärna ett separat skydd för kyl/frys för att glassen inte ska rinna ut på golvet efter en vecka utan ström då du släppte motorvärmarkabeln på marken och sen stack iväg på semester. Nu finns även teknik som ljusbågsvakt AFDD som skyddar mot glappkontakt och överslag , fel som de andra skydden inte klarar av och denna försiktighetsåtgärd tar ned brandrisken i anslutna grupper markant.
kontakta oss för mer information kring dessa.
Vid ett centralbyte är det ofta lite enklare att passa på att dra ut jordning till befintliga grupper som saknar det.
När du i egenskap av privatperson anlitar en elektriker har du rätt att göra ROT-avdrag med hela 30% av elfirmans arbetskostnad för att byta ditt proppskåp till en modern elcentral.